fbpx

Swedemount

Kund hos NaviPro sedan 2007

Swedemount
Kund hos NaviPro sedan 2007

Start | Swedemount

Kort om Swedemount

Utvecklar, tillverkar och marknadsför egna varumärken samt säljer andras.

Swedemount Sportswear & Fashion AB grundades år 1991 och har idag 18 butiker under namnet Sportshopen, belägna i Bohuslän, Värmland, Varberg, Borås, Linköping och Göteborg. Bolaget har också e-handel i Sverige, Norge och Finland. Sportshopen tillhör en av de större enskilda aktörerna i Sverige inom försäljning av sport och fritid. Sortimentet består i huvudsak av sportkläder och skor från ledande märkesleverantörer. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför även egna varumärken, kläder som ska kunna användas vid aktiviteter i hårt klimat året runt. Genom att långsiktigt samarbeta med märkesleverantörer i kombination med egna varumärken har de skapat stark tillväxt.

”Vi har använt affärssystemet Dynamics NAV (tidigare Navision) sedan 2007, systemet har hjälpt oss att arbeta mer effektivt och få en bättre överblick över hela verksamheten. Dynamics NAV består av ett fullt fungerande affärssystem med tillhörande utvecklingsmiljö. Utvecklingsmiljön gör att man på ett enkelt sätt kan anpassa standardapplikationen vilket har hjälpt oss att skapa automatiserade processer, exempelvis våra e-handelsorder som automatiskt skapar plock i våra handdatorer.  Varje dag får vi också uppdaterade kassaflödesrapporter och säljrapporter.

Konsulterna på NaviPro är väldigt duktiga och har ofta bra idéer. Det känns bra att vi har möjlighet att automatisera och effektivisera ännu fler processer framöver, så att vi kan fortsätta att ligga i framkant.”

Vad vi hjälper Swedemount med:

  • kassasystem

Nyfiken på hur ni också kan skapa effektivare affärsprocesser?
Vi hjälper dig gärna!

Boka ett första möte

Nyfiken på hur ni också kan skapa effektivare affärsprocesser?
Vi hjälper dig gärna!

Boka ett första möte