fbpx
Start | Kassasystem

Alla som handlar i en fysisk butik, eller jobbar där, är värda ett smidigt och modernt kassasystem.

Ett bra kassasystem ger dig full koll på försäljningen och låter dig fokusera på kunderna i butiken.

Hur funkar ett kassasystem?

Ett bra kassasystem fungerar på så sätt att oavsett var försäljningen sker uppdateras försäljningssiffror, lagersaldon, kunddata och transaktioner både i kassasystemet och i affärssystemet. Dessutom finns ofta stöd för olika betalningsmetoder och enklare kundklubbsregistrering.

Framtidens butik

Dagens utveckling ställer allt högre krav på fysiska butiker när det kommer till digitalisering och kundupplevelse. Kassasystemet är en viktig del för framtidens butik eftersom det effektiviserar butiksflödena och därmed skapar möjligheter för butikspersonalen att ge mer kundvård och högre service.

kassasystem anyware pos

Kassasystem för butik

Om du har fysiska butiker vet du hur viktigt det är med ett bra kassasystem för att få full koll på försäljning och kontroll över verksamheten. Du vet förmodligen också hur mycket tid och pengar det kan spara eftersom du kan lägga mer fokus på butiken. Ett bra kassasystem utgår ifrån den viktigaste personen i butiken – nämligen den kund som precis vill betala. Enkelhet är ett av de viktigaste orden när det gäller kassasystem. Det ska vara enkelt att lära sig, enkelt att integrera mot andra system, användarvänligt och det bör inte ha fler funktioner än nödvändigt.

Vad är ett mobilt kassasystem?

Traditionellt sett har ett kassasystem förknippats med en kassadisk och stationär hårdvara, men idag är ett kassasystem mycket mer än bara en dator. Med den senaste tekniken kan du få ett komplett kassasystem som är helt molnbaserat och mobilt. Det innebär att du kan använda kassasystemet via en surfplatta eller till och med via en mobiltelefon.

Fokus på kundupplevelse med mobilt kassasystem

För butikspersonalen handlar jobbet om så mycket mer än att bara stå bakom en kassa. Kunder idag förväntar sig att kunna få hjälp och rätt information var de än befinner sig, vilken innebär att personalen behöver få rätt förutsättningar för att kunna vara mer där kunder är. Med ett mobilt kassasystem skapar du mer frihet och flexibilitet för butikspersonalen att fokusera på kundupplevelsen och driva på försäljningen där kunderna befinner sig.

kassasystem anyware pos

Avlasta kösituationer i butik

En mobil kassalösning skapar möjligheter för att kunna erbjuda kunderna i butiken hjälp och få fram rätt information om specifika produkter. Men en av de största fördelarna är att ni kan ta betalt direkt ute i butik för att till exempel minska kassaköer under perioder med högt tryck. Kvittot kan skickas kunden i digitalt format via e-post, det är både smidigare och mer miljövänligt.

kassasystem

Vilket kassasystem är bäst i din butik?

Det bästa kassasystemet är det som fungerar i din miljö. Vårt kassasystem heter Anyware POS och är en branschanpassad lösning som är enkelt att använda och har många smarta funktioner utvecklade främst för butiker med inriktning på kläder, skor, accessoarer, design och inredning.

Kassasystem vi erbjuder till butiker: