fbpx
Start | Uppgradera NAV till Business Central

Uppgradera NAV till Business Central

Framstidssäkra ditt affärssystem och effektivisera affärsprocesserna med hjälp av den senaste tekniken.

Uppgradera från en äldre NAV-version till Business Central Cloud

Använder du och ditt företag en äldre version av affärssystemet Microsoft Dynamics NAV, t.ex. NAV 2009, NAV 2013, NAV 2015, NAV 2016, NAV 2017 eller NAV 2018? Funderar du på om det är dags att uppgradera till Dynamics 365 Business Central Cloud? Då har du kommit rätt. Vi är experter på att hjälpa företag som använder äldre NAV-versioner att göra en smidig övergång till det kraftfulla och molnbaserade affärssystemet Dynamics 365 Business Central.

Varför behöver du uppgradera från NAV till Business Central?

En viktig del att ta hänsyn till när du överväger en uppgradering är att Microsoft Dynamics NAV inte längre utvecklas efter version NAV 2018. Istället har Microsoft introducerat Dynamics 365 Business Central som den nya generationen av affärssystemet, byggd på en ny teknisk plattform för att säkerställa att din verksamhet är rustad för framtiden.

Både Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central bygger på samma beprövade logik, vilket innebär att du som kund snabbt kommer att känna igen dig i den senaste versionen. Detta gör övergången smidig och minskar inlärningskurvan för dina medarbetare, samtidigt som du får tillgång till de senaste funktionerna och tekniken som Dynamics 365 Business Central har att erbjuda.

Genom att uppgradera säkerställer du inte bara att du fortsätter att dra nytta av de senaste innovationerna och funktionerna, utan även att din verksamhet förblir konkurrenskraftig och förberedd för morgondagens möjligheter.

Fördelar med att uppgradera till Business Central

Att uppgradera till Dynamics 365 Business Central Cloud/Online är ett nödvändigt steg för att fortsätta dra nytta av de senaste tekniska framstegen och förbättringarna.

 • Framtidssäkrat

  Dynamics 365 Business Central är Microsofts framtidssäkrade affärssystem, och det är här utvecklingen sker.

 • Säkerhet & support

  Äldre versioner av NAV får inte längre de nödvändiga säkerhetsuppdateringarna och supporten som krävs för att skydda din företagsdata och bibehålla systemets tillförlitlighet.

 • Förbättrad funktionalitet

  Dynamics 365 Business Central erbjuder nya funktioner och förbättringar som ökar effektiviteten och ger dig verktyg för att hantera komplexa affärsutmaningar.

 • Mer flexibilitet i molnet

  Som en molnbaserad lösning ger Business Central dig möjlighet att arbeta från var som helst, när som helst.

 • Automatiska uppdateringar

  Med automatiska uppdateringsprocesser har du alltid den senaste versionen av Business Central tillgänglig utan att behöva oroa dig för manuella uppdateringar.

Våra tjänster för uppgradering inkluderar:

Uppgraderingskonsultation

Vår process börjar med en grundlig analys där vi tillsammans går igenom ditt företags behov. Vi skräddarsyr en uppgraderingsstrategi som är specifikt anpassad för din verksamhet. Detta garanterar en sömlös övergång och en plan som tar hänsyn till dina unika krav och mål.

Datakonvertering & migering

En av de mest avgörande stegen i uppgraderingen är säker och smidig överföring av din befintliga data till Dynamics 365 Business Central. Vi hanterar detta med största omsorg för att säkerställa att din historiska information och affärsdata förblir intakta och användbara i den nya miljön.

Anpassning & integration

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför tar vi hänsyn till befintliga anpassningar samt integrationer och skräddarsyr Dynamics 365 Business Central för att passa din verksamhet. Vi integrerar affärssystemet med andra applikationer om så behövs, vilket säkerställer en sömlös och effektiv kommunikation mellan olika delar av din verksamhet.

Utbildning & support

Övergången till en ny plattform kan vara utmanande för dina medarbetare. Därför erbjuder vi utbildning och kontinuerlig support för att säkerställa att alla i teamet känner sig bekväma och självsäkra när de arbetar i Dynamics 365 Business Central. Vi finns här för att stötta din verksamhet genom hela uppgraderingsprocessen.

Omfamna förändringen och dra nytta av alla fördelar genom att uppgradera till Dynamics 365 Business Central i molnet. Låt oss hjälpa dig att göra din övergång så smidig och framgångsrik som möjligt.

Kontakta oss för konsultationFå kostnadsfri workshop/förstudie

Omfamna förändringen och dra nytta av alla fördelar genom att uppgradera till Dynamics 365 Business Central i molnet. Låt oss hjälpa dig att göra din övergång så smidig och framgångsrik som möjligt.

Kontakta oss för konsultationFå kostnadsfri workshop/förstudie
ERP-system

Microsoft Gold Partner – ERP-system & Affärssystem

NaviPro är en certifierad Microsoft Gold Partner inom ERP-system/affärssystem och jobbar dedikerat med att implementera och förvalta lösning Dynamics 365 Business Central bland många olika företag. Gold Partner är Microsofts högsta kompetensnivå för återförsäljare och innebär att vi behöver uppfylla särskilda kompetenskrav varje år för att behålla certifieringen. Det gör att du kan lita på att vi, som din partner, har den erfarenhet och kompetens som krävs för ett lyckat affärssystemsprojekt. Och med Microsofts styrka i ryggen kan du vara säker på att det finns resurser för att se till att affärssystemet även i framtiden kommer att ligga i framkant av IT-utvecklingen.