fbpx

Lexington

Kund hos NaviPro sedan 2015

  • Affärssystem Lexington

Lexington
Kund hos NaviPro sedan 2015

Start | Lexington

Kort om Lexington

Hemtextil och kläder i klassisk design inspirerad av den amerikanska östkusten.

Lexington grundades 1997 och är ett svenskt företag som designar, utvecklar och säljer produkter inom hemtextil, relaterade produkter för kök, sovrum, badrum samt breda klädkollektioner för dam och herr. Produkterna kännetecknas av hög kvalitet i material och utförande, och en klassisk design inspirerad av den amerikanska östkusten.

Lexingtons produktsortiment finns idag etablerat på över 900 försäljningsställen i Norden, övriga Europa, USA och Asien. Bolaget verkar på den globala marknaden för hemtextil och relaterade produkter samt kläder och återfinns idag på mer än 20 marknader.

”Vi valde affärssystemet NAV då vi såg att det kunde möjliggöra vår fortsatta tillväxt att ske effektivt och skalbart. I NaviPro såg vi en partner som hade djup teknisk kompetens och god erfarenhet från branschen. Under det nära samarbetet med NaviPro har vi på ett mycket positivt sätt fått erfara deras förmåga att förstå vår verksamhet och våra behov samt beskriva Navisions möjligheter. Vi har tillsammans hittat vägar att optimera våra processer och arbetssätt. NaviPro har löpande föreslagit mycket bra lösningar, både inom Navision och med tilläggsmoduler såsom CashJet (numera Anyware POS) och säljarnas nya favoritredskap Apps4Fashion (numera Colect B2B säljapp).”

Vad vi hjälper Lexington med:

  • kassasystem

Nyfiken på hur ni också kan skapa effektivare affärsprocesser?
Vi hjälper dig gärna!

Boka ett första möte

Nyfiken på hur ni också kan skapa effektivare affärsprocesser?
Vi hjälper dig gärna!

Boka ett första möte