fbpx
Start | Analysverktyg

Upplev fördelarna med ett analysverktyg som hjälper dig att visualisera din data så att du enklare kan analysera den och ta snabbare beslut.

Dataanalys och beslutsstöd i ett.

Vad är ett analysverktyg?

Ett analysverktyg gör en dataanalys och sammanställer all din data så att fler i organisationen snabbt och enkelt kan ta del av informationen på ett mer visuellt sätt, utan att du behöver förstå den underliggande datastrukturen.

Varför behövs ett analysverktyg?

Ett analysverktyget hjälper till med att samla all er data på ett ställe så att alla i organisationen snabbt och enkelt kan analysera i Excel och på webben utan att de behöver vara kunniga i hur det faktiskt går till. Vidare hjälper analysverktyget verksamheten att omvandla all samlad data till nya insikter och kan på så sätt bli en ny och viktig del för att ta bättre och snabbare beslut.

På vilket sätt hjälper ett analysverktyg till?

Ett analysverktyg hjälper till på flera sätt. Dels genom att eliminera fel (eftersom man slipper kopiera, klistra in och exportera manuellt), dels genom att minska rapporteringstiden och kostnaden (eftersom du får de svar du behöver när som helst och kommer igång snabbt).

Vilket analysverktyg behöver din organisation?

Vilka hjälpmedel man behöver beror självklart på många saker men alla våra lösningar är genom sin skalbarhet och flexibiliteten i Microsoft Dynamics 365 Business Central lämpade för de allra flesta små och medelstora företag.

Våra lösningar för analys & uppföljning:

NaviConnect BI

NaviConnect BI är byggt på Microsoft Power BI och är ett enkelt och bekvämt alternativ till de mer utbredda och större business intelligience-systemen. Dessutom finns färdiga kopplingar mot affärssystemet Business Central.

I NaviConnect BI levereras färdiga, standardiserade dashboards och rapporter för uppföljning av den ekonomiska delen kring e-handeln. Dessa inkluderar de mest förekommande KPI:erna och informationen som Business Central känner till.