fbpx

Specialist blir man inte över en natt

Under mer än 25 år har vi på NaviPro utvecklat vår kompetens kring affärssystem och andra närliggande systemstöd.

Specialist blir man inte över en natt

Under mer än 25 år har vi på NaviPro utvecklat vår kompetens kring affärssystem och andra närliggande systemstöd.

Start | Varför NaviPro?

Varför NaviPro?

NaviPro är en ledande svensk Microsoft-partner med över 25 års erfarenhet av att leverera skräddarsydda affärssystemlösningar med fokushög funktionalitet och flexibilitet. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV med omfattande branschkunskap och expertis som sträcker sig över ekonomi, produktion, logistik, IT, verksamhet och systemutveckling skapar vi effektiva informationssystem anpassade för varje kunds unika behov och utmaningar. På så sätt medverkar vi till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser i nutid och ger dem en flexibel plattform rustad för framtiden.

En del av Evidi

Som en del av Evidi-koncernen representerar vi Evidi Sverige och markerar en betydande milstolpe i Evidis fortsatta tillväxtresa. Evidi är Nordens främsta experter inom Microsoft-teknologi och erbjuder omfattande expertis inom process och utveckling genom ramverket Business Driven Architecture. Från CRM och ERP till low-code/no-code-utveckling, Azure-molnplattformen, säkerhet, implementering och underhåll av kritiska IT-lösningar hjälper vi företag att ta vara på sina möjligheter genom en helhetssyn på människor, processer och teknik.

Löftet till våra kunder

Redan när vi startade 1999 formulerade vi vår affärsidé, en idé som vi hållit fast vid även om verktygen självklart har förändrats:
”NaviPro ska med hög kompetens erbjuda mindre och medelstora företag anpassade systemlösningar i kraftfulla affärssystem tillämpat med modern teknik. Genom långsiktiga relationer, stort engagemang och nära samarbete medverkar vi till att utveckla affärsprocesser och skapa mervärden för kunden.”

Vår spetskompetens

Med fokushög funktionalitet och flexibilitet specialiserar sig NaviPro på att skapa sömlösa integrationer, anpassningar och applikationer för affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central för att möta varje kunds unika behov och utmaningar.

Genom att dra nytta av vår expertis tillhandahåller vi branschanpassade lösningar för i huvudsak mode-, retail- och e-handelsföretag. Men även till företag med annan inriktning där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor.

Samarbete med flera parter

Vårt stora samarbete med olika partners gör att vi tillsammans kan leverera ett affärssystem som integrerar mer era olika system, något som idag krävs för att kunna skapa effektivare affärsprocesser genom alla flöden och kanaler.

Vi är dessutom ett certifierat Dynamics 365 Business Central Center och ingår i ett internationellt nätverk av andra certifierade center.

Rätt förutsättningar för tillväxt

Genom ett nära samarbete hela vägen från djupgående analys till val av rätt lösning, implementering och förvaltning hjälper vi er att skapa rätt förutsättningar för er tillväxt.

Genom långsiktiga relationer, stort engagemang och nära samarbete har vi sedan 1999 utvecklat affärsprocesser och skapat mervärde för våra kunder. Några exempel:

ERP-system

Microsoft Gold Partner – ERP-system & Affärssystem

NaviPro är en certifierad Microsoft Gold Partner inom ERP-system & affärssystem. Gold Partner är Microsofts högsta kompetensnivå för återförsäljare och innebär att vi behöver uppfylla särskilda kompetenskrav varje år för att behålla certifieringen. Det gör att du kan lita på att vi, som din partner, har den erfarenhet och kompetens som krävs för ett lyckat affärssystemsprojekt. Och med Microsofts styrka i ryggen kan du vara säker på att det finns resurser för att se till att affärssystemet även i framtiden kommer att ligga i framkant av IT-utvecklingen.