fbpx
  • Dynamics 365 Business Central

Erbjudande - Kostnadsfri workshop/förstudie

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Uppgradera era affärsprocesser med en kostnadsfri workshop!

Nyfiken på hur ert företag kan underlätta arbetet med hjälp av den senaste versionen av affärssystemet Dynamics 365 Business Central? I samarbete med Microsoft kan vi nu erbjuda er en unik möjlighet att utforska potentialen att effektivisera era affärsprocesser genom vår kostnadsfria workshop och förstudie. Oavsett om ni är en befintlig kund eller överväger att byta från en annan partner eller annat affärssystem, vägleder vi er för att säkerställa att ni får rätt lösning så att er verksamhet är rustad för framtiden.

Våra anpassade erbjudanden:

För er som använder Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central on-prem

Påbörja uppgraderingsresan till molnet.

Använder ni en äldre version av Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central? Det är dags att utforska fördelarna med att göra en smidig övergång till det kraftfulla och molnbaserade affärssystemet – Dynamics 365 Business Central Cloud.

Vi startar med ett första samtal och bjuder därefter in er till en halvdags workshop där vi gemensamt går igenom era affärsprocesser. Vi fokuserar på era behov, integrationer och befintliga anpassningar för att se vad det skulle innebära för er att uppgradera till den senaste versionen och hur ni på bästa möjliga sätt kan genomföra uppgraderingsresan.

För er som i dagsläget använder ett annat (eller inget) affärssystem

Utforska möjligheterna med Dynamics 365 Business Central

Är ni nyfikna på att implementera Dynamics 365 Business Central i er verksamhet? Vi erbjuder en kostnadsfri halvdagsworkshop där vi tittar närmare på era behov, önskemål, framtidsplaner och affärsprocesser.

Tillsammans utforskar vi om Business Central är rätt affärssystem för er verksamhet, vi tittar på eventuella tilläggslösningar för att matcha era processer samt hur ett eventuellt projekt genomförs för att säkerställa en smidig övergång.

Detta får ni:

Uppstartsmöte

Vi börjar med ett första samtal för att få mer information om era behov, krav, framtidsplaner och önskemål gällande systemstöd.

Demo

Vid behov erbjuds en demo för att ni ska få mer information om hur Dynamics 365 Business Central Cloud hjälper till att effektivisera affärsprocesserna.

Workshop

Vi bokar in en halvdags förstudie tillsammans med en av våra erfarna konsulter där vi tillsammans går igenom era affärsprocesser samt utvärderar era behov av integrationer, lösningar och anpassningar.

Förslag

Avslutningsvis får ni en anpassad budgetoffert för Dynamics 365 Business Central samt tillhörande implementeringsprojekt eller uppgraderingsprojekt.

Ta del av erbjudandet

Boka erbjudandet redan idag och ta det första steget mot en effektivare och framgångsrik verksamhet!
Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss för att boka ett första möte.