fbpx
Start | Rapporteringssystem

Förenkla din rapportering och att få ut alla ekonomiska och operativa rapporter du behöver, i det format som fungerar för dig.

Varför behövs ett rapporteringssystem?

Behöver du få en grundlig översikt av ekonomin i din verksamhet? Vill du upptäcka trender och beteenden i kundernas köpmönster? Eller optimera lagernivåer genom att analysera lageromsättning, kvantitet och värden? Med ett bra rapporteringssystem kan du snabbt analysera data från många olika perspektiv för att på så sätt effektivisera processer och upptäcka trender inom ditt företag. Anpassade rapporter hjälper dig övervaka dina nyckeltal och få fram den strategiska informationen som du behöver för att identifiera möjligheter och proaktivt hitta problem innan de eskalerar. En av de största fördelarna med att använda ett rapporteringssystem är att du eliminerar fel genom att slippa kopiera, klistra in och exportera data från flera olika källor manuellt.

Rapporteringssystem integrerat med affärssystemet

Är din ekonomiavdelning ständigt under press när det kommer till rapportering? Upplever ni utmaningar med att leverera korrekta finansiella rapporter i tid? För att skapa rapporter krävs ofta en hel del manuellt arbete med att exportera och formatera data från affärssystemet, vilket tar mycket tid och gör dina rapporter mottagliga för mänskliga fel. Rapporteringsverktyg som är inbyggda i ett affärssystem är inte alltid utformade för att tillåta flexibla rapporter. Men genom att använda ett dedikerat verktyg för rapportering som är anpassat och integrerat med ditt affärssystem kan du snabbt hämta den data du behöver för att automatiskt skapa och uppdatera dina rapporter dagligen, veckovis eller månadsvis. Ger rapporteringssystemet dig dessutom möjlighet att arbeta i en bekant miljö, som till exempel Excel, minskar du rapporteringstiden och kan dela rapporter med de i organisationen du vill ska ha tillgång till informationen. 

Våra lösningar för rapportering & uppföljning:

Jet Reports

Ett avancerat rapportverktyg i Excel och på webben. Förenkla din rapportering och få alla ekonomiska och operativa rapporter du behöver, i det format som fungerar för dig. Eliminera fel genom att slippa kopiera, klistra in och exportera manuellt.

Jet Reports är byggt för Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central och installeras på några minuter.

Läs mer om Jet Reports

Jet Analytics

En analys- och rapportplattform som samlar all din data på ett ställe så att alla i organisationen snabbt och enkelt kan analysera i Excel, Power BI och på webben utan att behöva förstå den underliggande datastrukturen. Upplev fördelarna med ett förkonfigurerat datalager, färdiga kuber och rapportmallar som är gjorda för att fungera med Microsoft Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central.

Läs mer om Jet Analytics

Anyware Finance

Anyware Finance är en skräddarsydd add-on app till affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central som hjälper dig att optimera och underlätta ekonomirapporteringen, bland annat när det kommer till momredovisning och OSS-rapportering.

Läs mer om Anyware Finance

NaviConnect BI

NaviConnect BI är byggt på Microsoft Power BI och är ett enkelt och bekvämt alternativ till de mer utbredda och större business intelligience-systemen. Dessutom finns färdiga kopplingar mot affärssystemet Business Central samt standardiserade dashboards och rapporter för uppföljning av den ekonomiska delen kring e-handel.