fbpx

Stellar Equipment

Kund hos NaviPro sedan 2019

Stellar Equipment
Kund hos NaviPro sedan 2019

Start | Stellar Equipment

Kort om Stellar Equipment

Innovativa kläder för aktiva.

Stellar Equipment grundades 2015 med ambitionen att förändra hur tekniska outdoorplagg utvecklas, produceras och distribueras. Det svenska märket producerar idag avancerade outdoorprodukter i nära samarbete med några av de bästa och mest innovativa producenter och fabriker i världen, med de bästa materialen. Försäljningen sker direkt till konsument via Stellar Equipments egna kanaler, främst genom e-handel (och en liten del via deras egen butik i Åre), vilket innebär att de kan erbjuda premiumprodukter till ett riktigt bra pris.

”Vår ambitionen har från start varit att erbjuda de bästa produkterna inom vinter-outdoor-segmentet på en global marknad. Vi vill göra detta genom att ta fram grymma, hållbara produkter och vara ett litet snabbrörligt team av experter inom valda områden. Med denna ambition märkte vi fort att komplexiteten ökade snabbt med varje ny marknad vi erbjöd våra produkter. Momshantering, lagernivåer, tulldokumentation och olika rapporter som skulle tas fram växte lavinartat samtidigt som fler och fler kunder efterfrågade våra produkter. Tid och resurser som vi ville lägga på att ge våra kunder en grym upplevelse gick istället åt till att administrera en komplex it-miljö och det blev snabbt svårt att möta målen med snabb global expansion. Detta ledde till ett beslutet att investera i en it-infrastruktur som Stellar Equipment kunde växa med istället för att begränsas av.

Vi närmar oss idag 50 olika marknader globalt och kan snabbt expandera i den takt vi vill. Vår it-infrastruktur ger oss full transparens och synkronisering genom hela vår ”affär”, vilket möjliggör analyser och beslut i enlighet med vår grundambition med snabbrörlighet.

Vi valde att jobba med NaviPro för deras långa erfarenhet och expertis från modebranschen och deras pragmatiska arbetssätt till att snabbt nå resultat. Att NaviPro gjort resan många gånger om var en nyckel till införandet och att vår nya lösning var på plats innan hög-säsongen drog igång med full fart. Idag känner vi oss trygga med att vi har en stabil it-infrastruktur på plats, och kan fokusera på att erbjuda de bästa produkterna och den bästa kundupplevelsen för våra kunder.”

Vad vi hjälper Stellar Equipment med:

  • kassasystem

Nyfiken på hur ni också kan skapa effektivare affärsprocesser?
Vi hjälper dig gärna!

Boka ett första möte

Nyfiken på hur ni också kan skapa effektivare affärsprocesser?
Vi hjälper dig gärna!

Boka ett första möte