fbpx
[av_breadcrumbs]
PRESSMEDDELANDE

Januari, 2023

Lager 157 väljer NaviPro som leverantör för systemstöd i strävan att effektivisera sina affärsprocesser.

  • Lager 157 väljer Navipros PLM-system PISA
Det snabbväxande modeföretaget Lager 157 från Gällstad har landat i ett lokalt samarbete med systemleverantören NaviPro från Borås i valet av PLM-system.  Den kraftiga tillväxten för Lager 157 ökade behovet av att effektivisera affärsprocesser och i jakten på ett komplett systemstöd, för att bland annat få bättre överblick i produktkedjan, föll valet slutligen på NaviPros PLM-system PISA.

Beatrice Björling på Lager 157 kommenterar:
Vi tittade på flera system innan vi valde PISA. Det som gjorde valet så självklart i slutändan var att det känns tryggt och enkelt för oss med en support på hemmaplan och den långa erfarenheten både inom branschen och systemet i sig.”

Ingela Cronholm Edgren, försäljningsansvarig för PISA på NaviPro, tillägger entusiastiskt:
”Det är alltid roligt med nya kunder men det här känns lite extra kul eftersom vi har en relation sedan länge och båda parter har en lokal förankring. Jag har följt tillväxtresan på nära håll och kan se satsningen på systemstöd som ett naturligt steg i utvecklingen vilket kommer underlätta i det dagliga arbetet och fortsatt expansion.


Om Lager 157
Lager 157 grundades i Gällstad 1999. Affärsidén är Great basics for all people  med målet ”best value for money”, genom att erbjuda relevanta basplagg för vardagen till ett pris alla har råd med. I dag har de 65 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark, samt e-handel.

Mer info på: www.lager157.com

Om NaviPro
NaviPro levererar sedan 1999 affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor, till exempel inom e-handel. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapas effektiva informationssystem åt kunderna. NaviPro medverkar till att utveckla och förfina kundens affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Om PISA
PISA är ett komplett system för hantering av produktdata och hanterar funktionalitet för samtliga områden inom PLM-system (Product Lifecycle Management) PDM-system (Product Data Management) och PIM-system (Product Information Management). Systemet samlar all relevant information på ett ställe och gör det tillgängligt för alla inblandade. Det i sin tur gör att man har full kontroll på processen från första idéskiss och kollektionsupplägg fram till färdig produkt, utan att något faller mellan stolarna.

Mer info: PISA