fbpx
[av_breadcrumbs]
PRESSMEDDELANDE

Mars, 2023

Fyrklövern tar sig till nya höjder med hjälp av systemstöd från NaviPro.

Fyrklövern är ett av Nordens ledande varumärken inom porslin, glas och inredning. De startade redan 1974 med postorderförsäljning så steget till e-handel var självklart för många år sedan. De har i omgångar uppdaterat och bytt ut system men det har med åren blivit lite svårarbetat och spretigt. Nu när de vill få en smidigare och sammanhållen lösning har de som grund valt affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central med oss på NaviPro som leverantör.

Charlott Lindow Tjörnhagen, E-commerce Technical Product Manager på Fyrklövern kommenterar:
Våra gamla system krävde mycket manuellt arbete och var komplicerade att uppgradera så det ville vi så klart bort ifrån. Vi tittade på olika lösningar men till slut föll valet på Business Central. Det var kombinationen av att slippa uppdateringar, att det stödjer färdiga appar och möjligheten till smarta integrationer med e-handelsplattformar och lagersystem som fällde avgörandet. Att det sedan blev NaviPro som blev vår leverantör beror främst på att vi uppfattade dem som kunniga, hederliga och med en realistisk tidsplan, de lovade helt enkelt inte för mycket.”

Johann Runemark, försäljningschef på NaviPro, tillägger tacksamt:
”När ett så erfaret bolag, de fyller ju 50-år nästa år!, väljer oss kan man bara vara stolt. Vi ser verkligen fram emot ett långt och ömsesidigt framgångsrikt samarbete.”


Om Fyrklövern
Fyrklövern säljer exklusiva serviser, glas, bestick och heminredning direkt till kund genom flera olika kanaler, bland annat e-handel. Produkterna är egenutvecklade och de har många samarbeten med kända designers. De bedriver försäljning i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Polen och Ungern.

Mer info: www.fyrklovern.com

Om NaviPro
NaviPro levererar sedan 1999 affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor, till exempel inom e-handel. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapas effektiva informationssystem åt kunderna. NaviPro medverkar till att utveckla och förfina kundens affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Microsoft Dynamics 365 Business Central
Microsoft Dynamics 365 Business Central är ett affärssystem för verksamhetsstyrning som hjälper dig att optimera verksamheten, koppla ihop och automatisera företagets affärsprocesser för bland annat ekonomi, inköp, orderhantering, lager och logistik. Affärssystemet kan distribueras både i molnet (on-cloud) eller lokalt (on-prem) beroende på företagets behov. Det har med andra ord en massa utmärkta grundfunktioner som passar företag i olika storlekar och inom olika branscher. För de företag som är i behov av mer branschanpassade lösningar erbjuder vi färdiga paketeringar inom fashion, e-handel och retail.

Mer info: Dynamics 365 Business Central