fbpx
[av_breadcrumbs]
PRESSMEDDELANDE

Juni, 2023

NaviPro får utmärkelsen Great Place To Work för femte året i rad.

Vi på NaviPro är stolta över att ha blivit certifierad av Great Place to Work för femte året i rad. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sina erfarenhet av att arbeta på NaviPro. I år instämmer hela 96% med att NaviPro, allt sammantaget, är en mycket bra arbetsplats.

Great Place to Work är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett great place to work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

”En Great Place to Work-Certifiering är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Jeanette Bergvall, VD för Great Place to Work, och fortsätter: ”Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att NaviPro är en av de bästa organisationerna i landet.”

Thomas Molin, VD för NaviPro, gläds över årets resultat: ”Det är verkligen roligt att vi återigen blivit certifierade. Att medarbetarna trivs är inte bara en faktor som gör det trevligt att gå till jobbet, vi har helt affärsmässiga skäl till att arbeta för det också.”

Linn Skönvall, HR-chef på NaviPro, tillägger: ”Att vi dessutom får en så hög svarsfrekvens på 94% visar på ett otroligt högt engagemang. Det gör oss extra glada och stolta såklart. Great Place to Work-certifieringen är en av de finaste utmärkelserna vi kan få då det verkligen mäter resultatet inifrån organisation och från medarbetarna själva, som är det allra viktigaste vi har. Resultatet ger oss också mer förståelse för medarbetarnas upplevelse och de rätta verktygen framåt för hur vi kan utvecklas och arbeta för att bli ännu bättre.”

93%

”Här kan jag vara
mig själv”.

93%

”Ledare/chefer litar på, utan att hela tiden kontrollera, att medarbetarna gör ett bra jobb.”

96%

”Allt sammantaget är detta en mycket bra arbetsplats”

Vill du bli en del av vårt härliga gäng och arbeta för ett företag där medarbetaren är högsta prioritet (eftersom det är det bästa för våra kunder)?


Om NaviPro
NaviPro levererar sedan 1999 affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor, till exempel inom e-handel och retail. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central/ Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapas effektiva informationssystem åt kunderna. NaviPro medverkar till att utveckla och förfina kundens affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Om Great Place to Work

Med stöd från 30 års data är Great Place To Work världsledaren inom arbetsplatskultur. Genom sin For All-modell och Trust Index-undersökning ges organisationer erkännande och verktyg för att skapa en genomgående positiv medarbetarupplevelse.

Great Place To Works uppdrag är att hjälpa varje plats att bli en bra arbetsplats för alla medarbetare i syfte att bygga kulturer som driver affärer samt förbättrar liv och samhälle.

Genom deras globalt erkända och eftertraktade Great Place To Work-certifiering och de konkurrenskraftiga listorna över världens bästa arbetsplatser, kan Great Place To Work-certifierade arbetsgivare attrahera och behålla talanger, jämföra sin företagskultur och öka sina intäkter.

Great Place To Works plattform gör det möjligt för ledare att fånga, analysera och förstå varje medarbetares upplevelse och jämföra resultaten med data som samlats in från över 100 miljoner anställda i 150 länder.

Mer info på: www.greatplacetowork.se