fbpx
[av_breadcrumbs]
PRESSMEDDELANDE

September, 2022

NaviPro får utmärkelsen Great Place To Work för fjärde året i rad.

NaviPro är stolt över att ha blivit certifierad av Great Place to Work för fjärde året i rad. Den fina utmärkelsen bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på NaviPro. I år är 90% av svaren från de anställda positiva vilket placerar NaviPro bland de bästa arbetsplatserna i Sverige (70% positiva svar behövs för att bli certifierad).

Maria Grundén, vd för Great Place to Work, kommenterar: ”En Great Place to Work-certifiering är inget som kommer av sig själv, det kräver ett kontinuerligt engagemang för arbetsplatskultur och medarbetarnas känsla av den. Att bli certifierad innebär att NaviPro upplevs som en av de bästa arbetsplatserna i landet.”

Thomas Molin, vd för NaviPro, tillägger entusiastiskt: ”Det är verkligen roligt att vi återigen blivit certifierade. Att medarbetarna trivs är inte bara en faktor som gör det trevligt att gå till jobbet, vi har helt affärsmässiga skäl till att arbeta för det också.” Thomas fortsätter: ” Att vi i vår bransch, med stor konkurrens om kvalificerade medarbetare, lyckas attrahera nya och få våra nuvarande att gärna arbeta kvar, är superviktigt för att vi ska kunna ha nöjda kunder även i framtiden.”


Om NaviPro
NaviPro levererar sedan 1999 affärssystem med hög funktionalitet och flexibilitet för i huvudsak design-, fashion- och modeföretag. Men även för företag i andra branscher där kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor, till exempel inom e-handel. Genom att kombinera affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central/ Dynamics NAV med hög kompetens och lång branscherfarenhet inom ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapas effektiva informationssystem åt kunderna. NaviPro medverkar till att utveckla och förfina kundens affärsprocesser och ger dem en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Om Great Place to Work
Great Place to Work är ett undersöknings- och konsultföretag med huvudkontor i USA och med dotterbolag världen över. De har mer än 30 års erfarenhet av vad som utmärker en riktigt bra arbetsplats och vad som gör den till en av de allra bästa. Varje år utför de medarbetarundersökningar av 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder. I deras arbete utvärderar de organisationer för att ge dem ett mått på deras arbetsplatskultur och deras insats som arbetsgivare.

Mer info på: www.greatplacetowork.se