fbpx
Start | Colect B2B webbshop

B2B webbshop

Gör det möjligt för dina återförsäljare
att lägga order när som helst.

Gör dina produkter mer tillgängliga

Colect B2B webbshop är en plattform/portal som används av leverantörer för att erbjuda sina B2B-kunder en slags självbetjäningsportal. B2B-portalen nås via en vanlig webbläsare där återförsäljare själva kan logga in med sina användaruppgifter dygnet runt. Kunderna ser bara de varumärken och kollektioner som de har behörighet till. Likaså visas priser, rabatter och beställningspunkter på kundnivå. Portalen gör det möjligt för återförsäljaren att bläddra bland sortimentet, ladda ner produktbilder, lägga order och i realtid se information gällande priser, lagerstatus, orderhistorik och fakturor. Det minskar belastningen för dina säljare och förenklar vardagen för dina kunder – win-win.

Fler lösningar från Colect:

B2B säljapp       Digitalt showroom

Sälj 24/7 med B2B webbshop

Colect är speciellt utvecklad för att möta modebranschens behov. Att sälja dina kollektioner via en B2B-webbshop är användarvänligt, snabbt och enkelt att hantera, både för dig och dina kunder. Du ger dina återförsäljare möjligheten att lägga order när det passar dem samtidigt som du enklare kan hålla kunderna uppdaterade med den senaste produktinformationen genom att dela högupplösta bilder, logotyper och annat relevant innehåll.

Effektivare orderprocess

Gör orderprocessen smidigare genom att göra det möjligt för dina återförsäljare att se orderhistorik, orderstatus, fakturor och hantera returer. För dig som även har säljappen från Colect kan en order påbörjas i appen på t.ex. ett kundbesök eller ute på en mässa, och kunden kan sedan i lugn och ro slutföra ordern på egen hand genom att logga in i B2B webbshop.

Förbättrad tillgänglighet och kundupplevelse

Det moderna sättet att sälja på är digitalt, oavsett om det är B2C eller B2B. Välj en komplett webbshop som hjälper dig bli mer tillgänglig för dina kunder, något som ökar kundnöjdheten och låter dig fokusera på affärerna. Colect är byggd med den senaste tekniken och ger en fantastisk kundupplevelse på alla enheter.

B2B plattform integrerat med affärssystemet

Colects plattform syr ihop helheten och är helt och hållet byggd för att vara ett problemlöst komplement till affärssystemet  Dynamics NAV/ Dynamics 365 Business Central och Pebblestone Fashion.

Vi integrerar till affärssystemet som skickar information gällande t.ex. kund, produkt och lagernivåer och tar emot order rakt in i systemet. På så vis vet du att dina kunder alltid har korrekt information. Dessutom blir orderprocessen både effektivare och lättare att följa upp.

Anpassa efter varumärket

Webbshoppen är utformad så att du kan anpassa designen till företagets eller varumärkets grafiska profil, till exempel med egna färger, logotyper och bilder.