fbpx
[av_breadcrumbs]
PRESSMEDDELANDE

9 Oktober, 2020

Nu finns NaviPros Anyware Retail för Microsoft Dynamics 365 Business Central tillgänglig på Microsoft AppSource

Clothes retail

NaviPro meddelar att Anyware Retail nu finns tillgänglig på Microsoft AppSource (en molnbaserad marknadsplats som tillhandahåller skräddarsydda branschlösningar). Anyware Retail är NaviPros egenutvecklade tilläggslösning för affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, utvecklad för att hjälpa retailers med produkthanteringen och förenkla inköpsprocessen för säsongsprodukter.

Företag med fokus på retail, oavsett om det handlar om fysiska butiker eller online-försäljning, arbetar ofta med flera varumärken. Kanske har varje varumärke flera leverantörer, och i de fall distributören levererar olika varumärken är dessa företrädesvis uppdelade i olika erbjudanden för återförsäljaren. Utmaningen för återförsäljaren är att hantera alla dessa produkter effektivt, särskilt om de är säsongsbetonade och finns i olika färger och storlekar. Utöver detta brukar återförsäljaren vilja kunna jämföra försäljningen med föregående år, vilket är en annan utmaning, eftersom artikelnumren inte är desamma. Det är här Anyware Retail kommer in i bilden.

Anyware Retail för Microsoft Dynamics 365 Business Central ökar effektiviteten för produkthantering under hela affärssystemsprocessen, från inköp till försäljning och uppföljning. Processen för detta börjar i Microsoft Excel.

Anyware Retail erbjuder följande funktioner och fördelar:

  • Pricat: Skapa enkelt artikelkataloger i Dynamics 365 Business Central genom att importera Excel-filer.
  • Attribut och egenskaper: Utöka artikelkortet med fler attribut för bättre uppföljning genom hela flödet.
  • Ordermatris: Underlätta orderläggning av artiklar med flera olika färger och/eller storlekar.
  • Pre-order hantering: Uppföljning av inköp från säsong till säsong.
  • Artikelplanering: Skapa inköpsförslag för säsongsbaserade artiklar.
  • Påfyllning: Skapa överföringsorder till butikerna utifrån påfyllningsförslag.

Thomas Molin, VD för NaviPro, tror starkt på att lösningen kommer göra skillnad för kunderna:

– Med vårt starka fokus på retail och modebranschen är vi övertygade om att Microsoft AppSource är rätt plats för oss för att nå ut med våra lösningar. Vår kunskap om utmaningarna för retailföretag när det gäller produkthantering gör att vi, med Anyware Retail och Microsoft Dynamics 365 Business Central, verkligen kan göra skillnad genom att förenkla processerna för våra kunder. På så sätt gör vi det lättare för dem att fokusera på sin kärnverksamhet.

Toby Bowers, Verkställande Direktör, Business Applications Group, på Microsoft Corp., gläds åt den nya lanseringen:

– Vi är glada över att välkomna NaviPro till Microsoft AppSource, som ger våra kunder tillgång till de bästa lösningarna från vårt omfattande partnerekosystem. Microsoft AppSource erbjuder partnerlösningar som Anyware Retail från NaviPro för att hjälpa kunder att möta deras behov snabbare.

Hämta en testversion av Anyware Retail genom att klicka nedan:

För ytterligare information, kontakta:

Alexandra Tuite, Marknadsansvarig NaviPro
Tel: +46 735 19 06 28
E-post: alexandra.tuite@navipro.se

Om NaviPro

Sedan starten 1999 har vi utvecklat vår kompetens inom affärssystem. Genom att kombinera Microsoft Dynamics NAV/Microsoft Dynamics 365 Business Central med vår expertis och erfarenhet av ekonomistyrning, produktion, logistik och marknadsföring skapar vi effektiva informationssystem för våra kunder. Med långvariga relationer, stort engagemang och nära samarbete bidrar vi till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och tillhandahåller en flexibel plattform för framtida tillväxt.

Fler pressmeddelanden:

Kundcase med NaviPro: