Storyn bakom PF365

[av_breadcrumbs]


Telefon,accessoarer2015-12-10 9

Pebblestone Fashion 365 (PF365)

Molnbaserat affärssystem för modebranschen

“Efter att ha arbetat med fashion-industrin under många år, och med kunder som J.Lindeberg, Björn Borg, Lexington m.fl. har vi lärt oss mycket om de utmaningar branschen har. Vi har också sett att utmaningarna ofta är desamma för såväl varumärkesägare som grossister.

Vi ser även många företag, ofta lite mindre, som har samma utmaningar, men kanske inte klarar av en investering som en traditionell ERP-implementation innebär.

Från detta har vi nu tillsammans med Pebblestone, som sedan många år levererat affärssystem för fashion-industrin över hela världen, tagit fram en molnbaserad och standardiserad lösning för dessa företag – Pebblestone Fashion 365 (PF365).

Denna lösning innehåller de flesta funktioner som ett fashion-företag behöver, dock inte alla som finns i den traditionella Pebblestone Fashion lösningen. Till detta har vi även tagit fram en implementationsmetodik som gör att du som kund kan vara uppe och köra systemet efter att ha använt endast 10 konsultdagar från oss.”

Thomas Molin, VD på NaviPro

 

Så, om du är en av dem som tror att fashion-industrin är speciell tycker vi att du ska titta lite närmare på oss.

Vi vet nämligen att du har helt rätt!

Vi kan inte komma på någon annan bransch som hanterar säsonger, färger och storlekar på det sättet som man gör inom fashion, kan du? Att då vanliga lösningar, t.ex. affärssystem, inte är anpassade för en(?) så speciell bransch är inte konstigt. Vad som däremot är lite överraskande är att ett specialanpassat affärssystem – PF365 – varken kostar skjortan eller tar en massa tid att få igång.

Är du nyfiken och vill veta mer? Anmäl ditt intresse för lådan med en av våra nöjda kunder i, så får du mer information.

FullSizeRender

 

Fyll i dina uppgifter så skickar vi lådan till dig (kostnadsfritt såklart).