NaviPro besökte Stockholm Fashion District


[av_breadcrumbs]

 

Stockholm Fashion District

Som en del i processen att bevaka fashion-branschen var vi under förra veckan och besökte The Grand Opening av Sveriges nya modedistrikt – Stockholm Fashion District. Här pågick både Fashion Business Days, Nordic Shoe & Bag Fair och öppningen av Stockholm Showroom med 8000 kvm permanenta showroom. Vilket ställe!

Under dagen träffade vi flera av våra kunder som ställde ut men självklart även nya fantastiska varumärken.

IMG_2083

Fashion Business Days

Fashion Business Days ägde rum i den gamla bilfabriken i Nacka strand. Detta är en ny mässa som lanserades i februari förra året och som inte funnits i Sverige på många år. Här träffade vi både nykomlingar och etablerade varumärken.

IMG_2055

  Nordic Shoe & Bag Fair

Nordic Shoe & Bag Fair är en etablerad mässa för skor, väskor och accessoarer. Lokalen var fylld med massor av varumärken i alla möjliga stilar, för både dam, herr och barn.

IMG_2051IMG_2053IMG_2074

Stockholm Showroom

Ett måste var också att besöka premiär öppningen av Stockholm Showroom – ett helt nytt showroomhus på 8000 kvm (som redan till hösten planerar att expandera till 10,000 kvm)! I dagsläget är det cirka 190 (!) varumärken i huset.

IMG_2066IMG_2067IMG_2064

Vi tackar för besöket och önskar alla inblandade ett stort lycka till med utvecklandet av framtidens distrikt för modebranschen! Vi ses snart igen.