fbpx
Start | Ekonomisystem

Ekonomidelen är en viktig del av ett affärssystem.

Vad är ett ekonomisystem?

Ett ekonomisystem automatiserar ekonomiprocesser och hanterar orderhantering, fakturering, bokföring samt kund- och leverantörskontra. Ekonomisystem har en självklar roll för de flesta företag och blir – precis som ”storebror” affärssystem – snabbt lönsamma.

Är ekonomisystem samma sak som affärssystem?

Ekonomisystem är inte samma sak som affärssystem. Vi på NaviPro säljer inte ekonomisystem separat utan dess funktioner ingår i våra affärssystemlösningar som utöver ekonomifunktionerna hanterar mycket annat, till exempel inköp, tillverkning, försörjningskedja, orderläggning, lagerhantering, inventeringskontroll, logistik och leverans.

Vårt affärssystem – med integrerade ekonomifunktioner – där vi gjort anpassade branschlösningar för:

ERP-system

Microsoft Gold Partner – ERP-system & Affärssystem

NaviPro är en certifierad Microsoft Gold Partner inom ERP-system och affärssystem. Gold Partner är Microsofts högsta kompetensnivå för återförsäljare och innebär att vi behöver uppfylla särskilda kompetenskrav varje år för att behålla certifieringen. Det gör att du kan lita på att vi, som din partner, har den erfarenhet och kompetens som krävs för ett lyckat affärssystemsprojekt. Och med Microsofts styrka i ryggen kan du vara säker på att det finns resurser för att se till att affärssystemet även i framtiden kommer att ligga i framkant av IT-utvecklingen.