fbpx
[av_breadcrumbs]

Daily Sports utsedda till Årets Sportleverantör 2017

Daily Sports årets sportleverantör

Vinnare på Habit Modegalan

Den 16 november utsågs vinnarna under Habit Modegalan som ägde rum på Berns Salonger i Stockholm. Modegalan arrangerades för elfte året och är ett evenemang som lyfter fram och hyllar förebilder, inspiratörer och innovatörer från modebranschen.

Vi är väldigt glada över att det var flera av våra kunder som var nominerade i de olika kategorierna, och säger ett extra stort grattis till Daily Sports som gick och vann priset för Årets Sportleverantör.

Juryns motivering lyder: Med ett inkluderande och inspirerande förhållningssätt till målgruppen och stor förståelse för återförsäljarnas behov har årets vinnare skaffat sig en ledande position i sin nisch. Årets Sportleverantör är en lagspelare som kombinerar skarpt affärstänkande med ett stort hjärta.

Vi tog kontakt med Ulrika Skoghag, vd på Daily Sports (och med på listan över sportbranschens 100 mäktigaste personer) för att gratulera och passade samtidigt på att höra hur tankarna går i och med den fina utmärkelsen och vinsten.

– Det känns fantastiskt kul, jag är oerhört stolt! Vi har varit väldigt lyhörda och lyssnat både på slutkunden och på våra återförsäljare. Vi har även varit närvarande ute i butikerna på diverse event, ett exempel på det är när vi arrangerar damkvällar på golfklubbar. Vi vet vem som är vår kund, vi lyssnar på “vår kvinna” och därför blir vi tydliga och skapar produkter som attraherar just henne, säger Ulrika och fortsätter:
– Vår målsättning är att bli lika starka på vår “Active” linje som vi är inom golfsegmentet, och fokus blir självklart även att vårda det vi byggt upp.

Tack Ulrika, stort grattis igen och lycka till framåt!

Följ gärna Daily Sports resa eller connecta med Ulrika på LinkedIn.

Whitepaper Så bygger du ett emotionellt varumärke med hjälp av IT
[glossary_exclude]
[/glossary_exclude]