fbpx
Start | Brist på information i realtid?

Brist på information i realtid?

– En av de vanligaste indikationerna på att ditt företag behöver ett affärssystem

Små till medelstora företag som precis har startat hittar ofta ett enkelt bokföringssystem som löser behoven de har av ekonomisk rapportering och uppföljning. Om företaget har flera avdelningar, kan det också investera i ett par fristående lösningar att komplettera bokföringssystemet med. Men, med tillväxten kommer också ett stort behov av att implementera ett komplett affärssystem som levererar alla nödvändiga och kritiska funktioner under en och samma plattform.

Komplett affärssystem, Information i realtid, effektivitet, skaffa affärssystem
Här är tre vanliga tecken som tyder på att det är dags för ditt företag att uppgradera till, eller skaffa, ett komplett affärssystem.
1. Svårigheter när det kommer till att få tillgång till information i realtid

Att få information för att kunna följa upp viktiga företagsmål borde inte innebära massor av svårigheter och hinder. Om du måste vänta i dagar för att din personal manuellt ska kunna sammanföra data i Excel-blad så att du ska kunna fatta viktiga beslut, då är det dags att du överväger att investera i ett komplett affärssystem.

2. För många fristående system

Om ditt företag befinner sig i ett läge där det finns en egen lösning för nästan varje process, så upplever du med all säkerhet ineffektivitet och irriterande kostnader i licensavgiften. Ett robust affärssystem kommer inte bara att integrera alla affärsprocesser utan kommer till slut även att sänka det totala beloppet för både licenserna och personalresurser.

3. Låg kundnöjdhet

I en utmanande miljö där omnikanal-strategierna växer mer och mer, vet företagen att nyckeln till att överleva på marknaden och få kundlojalitet är att hålla kunderna nöjda genom att förstå och leverera på deras snabbföränderliga shoppingbeteende och att ge dem en trevlig köpupplevelse.

När ditt företag växer, växer också antalet order och antalet transaktioner som företaget hanterar dagligen. Utan ett effektivt affärssystem kommer ditt företag sannolikt inte att klara av kundens förväntningar eller de krav på samarbete som kunden faktiskt har idag, och du ger dem en bra ursäkt för att köpa utav dina konkurrenter istället.

Ladda gärna ned vårt whitepaper och få mer information om hur du kan utnyttja kraften i ett affärssystem.
Whitepaper, så utnyttjar du tekniken för att omfamna förändring i modebranschen

Prenumerera på våra artiklar:

Kunder berättar: