fbpx

WEBBINARIUM

Effektivisera och automatisera dokumenthanteringen

On demand

Upptäck möjligheterna med elektronisk dokumenthantering

Varmt välkommen att lyssna till detta webbinarium med fokus på Document Capture från Continia – en elektronisk dokumenthanteringslösning anpassad för affärssystemet Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central.

Kanske har du funderat på hur du bättre skulle kunna effektivisera och automatisera företagets dokumenthantering för att få mer tid till annat? Då är detta webbinariet något för dig.

Häng med i en live demo där Mikkel Reesbøll, Senior Solution Specialist på Continia, delar med sig av möjligheterna med Document Capture och visar hur du kan få hjälp med varje steg i den dagliga dokumenthanteringen – hela vägen från att ta emot och registrera ett dokument, till att godkänna, publicera och bokföra. Säg adjö till ditt pappersarkiv och skapa en enda sanningskälla – i form av ett digitalt arkiv – där du enkelt kan hitta alla dokument, förhindra felkommunikation och spara dyrbar tid.

Ur innehållet:

  • Automatiserad datainsamling – lägg mindre tid på manuell datainmatning med hjälp av OCR-skanning direkt till affärssystemet och integrerad datavalidering.
  • Godkännandeflöden för alla – automatisera administrationen med godkännandeflöden direkt i affärssystemet.
  • Elektronisk fakturahantering – hantera fakturor med hjälp av automatiskt matchning till befintliga inköpsorder eller kvitton.
  • Kontrollera din kostnader – godkännandenivåer, flöden, notifieringar och logg.
  • Det digitala arkivet – få tillgång till alla dokument var du är befinner dig.
  • Anpassat för Dynamics NAV/Business Central – så integreras lösningen med affärssystemet och ger bättre stöd för affärsprocesserna.

Webbinariet vänder sig till dig som idag använder, eller planerar att börja använda, Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central som ert affärssystem. Webbinariet är 1 timma långt och presenteras på engelska.

Vi leder dig genom webbinariet:

Johann Runemark

Johann Runemark

Försäljningschef - NaviPro
Alexandra Tuite

Alexandra Tuite

Marknadsansvarig - NaviPro
Mikkel Reesbøll

Mikkel Reesbøll

Senior Solution Specialist - Continia
Mona Borksted Nielsen

Mona Borksted Nielsen

Partner Account Manager - Continia