Stolt samarbetspartner till Modepodden

[av_breadcrumbs]

Modepodden NaviPro

NaviPro är stolta över att samarbeta med Modepodden

NaviPro är stolta över att samarbeta med Modepodden – en porträtt- och reportageserie om modeindustrin och personerna bakom, ledd av Jenny Segergren. I kommande avsnitt kommer materialets betydelse för mode debatteras i en live podcastinspelning på årets Preview Fabrics & Accessories under Fashion Week i Stockholm.

”Modepodden är en podcast om mode utan att handla om vad du skall ha på dig. Podden har blivit en samling berättelser av fantastiska modeentreprenörer samt varumärken” säger Jenny och fortsätter “därför är jag extra glad att få samarbeta med NaviPro som med sin kompetens och produktportfölj kan hjälpa modeföretagen affärsmässigt.”

Kom och lyssna när Jenny Segergren tillsammans med flera spännande gäster från modebranschen diskuterar kring materialets betydelse och få en inblick i framtiden avseende teknik, hållbarhet och design.

På plats i samband med inspelningen finns även vi på NaviPro för att presentera möjligheterna som finns för att stödja produktions- och inköpsprocessen via affärssystemlösningar.

 

När?

Liveinspelningen startar klockan 11:00 den 31 augusti på Stockholm Fashion District, Nacka strand.

Läs gärna mer hos Stockholm Fashion District och Modepodden.