Modebranschens Dag 2016

[av_breadcrumbs]

 

En intressant och inspirerande dag

Vi på NaviPro hade en intressant dag och efter inspirerande seminarier om tankar för framtiden är vi fast beslutna om att leverera affärssystem som kan växa under resans gång och genom alla de utmaningar och möjligheter som företag i modebranschen står inför.

modebranshens-dag

Många av de fashion-företag som vi hjälper idag vill ha helt fria möjligheter att forma sitt affärssystem efter egna, specifika, behov. Därför har de valt Pebblestone Fashion som har utvecklats sedan 1995, specifikt för fashion- och textilbranschen. Det är idag det ledande Microsoft Dynamics NAV-baserade affärssystemet för företag i fashion-industrin. En viktig del när våra kunder valt nytt affärssystem har också varit kunskapen och förståelsen för deras verksamhet och processer.

Är du nöjd med ert affärssystem som ni använder idag?

Funderar ni på att byta? Eller ni kanske är nöjda för nu, men vill känna på möjligheterna av vad ett modernt affärssystem kan göra för er verksamhet?

Vi vet att kravet på att kunna sätta sig in i en komplex verklighet är stor! Detta är något som vi har lång branscherfarenhet av. På NaviPro medverkar vi till att utveckla och förfina våra kunders affärsprocesser och ger dem en trygg plattform för framtida tillväxt. Detta gör vi dels genom att erbjuda en tidlös lösning. Tidlös i den meningen att systemet kan växa med uppgiften. Allt eftersom ert företag utvecklas och ni upptäcker nya unika behov kan vi, tack vare NAV:s flexibilitet, skräddarsy tillägg snabbt och effektivt.

 

Kontakta oss för att veta mer.