fbpx
Start | Insightsoftware

Rapport- och analysverktyg för
Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV.

En naturlig förlängning av affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV

De flesta affärssystem, Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central också, är byggda för att underlätta och snabba upp den dagliga driften och hålla koll på verksamheten på ett stabilt sätt. De är inte riktigt byggda för att tillåta flexibla rapporter och datapresentationer. Det går att göra men det tar tid och de uppdateras inte automatiskt. För att snabbt, enkelt och korrekt få ut alla rapporter och data ni vill behövs därför ett verktyg som kan detta. Och det är här lösningarna från Insightsoftware kommer in i bilden.

Genom flexibla analys- och rapporteringsverktyg som använder Excel och Power BI, kan du arbeta i en bekant och användarvänlig miljö.

Enklare hantering av rapporter och analyser

Insightsoftwares lösningar är gjorda fullt ut för Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central. Det betyder att ni snabbt, enkelt och korrekt kan få ut all data och alla rapporter, på det sättet ni vill, och dela dem med de i organisationen ni vill ska ha tillgång till dem.

Jet Reports, avancerat rapportverktyg i Excel och på webben

Få alla ekonomiska och operativa rapporter du behöver, i det format som fungerar för dig. Eliminera fel genom att slippa kopiera, klistra in och exportera manuellt. Minska rapporteringstiden och kostnaden, ha de svar du behöver var som helst och kom igång snabbt. Jet Reports är byggt för Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central och installeras på några minuter.

Jet Analytics, analys- och rapportplattform som levererar data i Excel och Power BI

Samla all din data på ett ställa så att alla i organisationen snabbt och enkelt kan analysera i Excel, Power BI och på webben utan att behöva förstå den underliggande datastrukturen. Upplev fördelarna med ett förkonfigurerat datalager, färdiga kuber och rapportmallar som är gjorda för att fungera med Microsoft Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central.

Automatiskt uppdaterade rapporter med Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central

Det behövs inga kunskaper om programmering för att kunna använda lösningarna eftersom det är lösningar som sammanställer data direkt i Excel. Korrektheten kommer av sig själv eftersom rapporterna uppdateras automatiskt med förändringar i Dynamics NAV och Dynamics 365 Business Central.

Här är några av våra kunder som
använder lösningarna från Insightsoftware: