fbpx
Start | Workanywhere

Workanywhere

En hostingtjänst för dig som vill ha säker drift och underhåll av affärssystem, e-post, datalagring, office, telefoni och kommunikation.

Drift och underhåll

Vår hostingtjänst Workanywhere gör servervardagen enkel och förutsägbar på kontoret, i bilen, på resa eller när man jobbar hemifrån.

Åtminstone för alla som inte är passionerat intresserade av att själva sköta drift och underhåll av allt det som rör t.ex. affärssystem, e-post, datalagring, office, telefoni och kommunikation.

Hosting av hög kvalitet,
utan vidhängande prislapp

En liknelse: Låt oss anta att du har en fin bil som ska servas och får ett pris av en märkesverkstad som är samma, eller till och med lägre än det du fått av Mekarmickes ”Originaldelar-bara-fördyrar-verkstad”. Visst vore valet ganska enkelt? Serverhotellet Workanywhere är ”märkesverkstaden” för Dynamics NAV / Business Central-användaren. Till priser under Mekarmickes!

Det vi egentligen levererar är en känsla av lugn

Tillförlitlighet är A och O för ett serverhotell. Vi har två av varandra oberoende förbindelser till internet, dels via vår primära internetleverantör DGC (levererar t.ex. datakommunikationstjänster till Sveriges alla ICA-butiker och bankomater), dels via stadsnätet i Borås. Våra hårdvaruleverantörer är HP, Watchguard och Cisco. Majoriteten av de applikationer som vi erbjuder transporteras till användaren via Citrix (gör att våra tjänster fungerar lika bra på PC som på Mac, iPad och iPhone).

Drift och underhåll av affärssystem

Strömförsörjningen i Borås är stabil med mycket få avbrott, men det händer ändå att det sker. Har man behov av, och är beredd att betala för, dieselaggregatsuppbackning är vi inte ett alternativ. Men för de flesta Dynamics NAV/Business Central-användare är vi absolut det!