fbpx

WEBBINARIUM

Så kan du minimera förluster i varuförsörjningen – och maximera servicegraden

1 mars, kl. 10.00-10.40

Upptäck möjligheterna med att optimera varuförsörjningen

Upplever du utmaningar med att hålla rätt lagernivåer? Jobbar du med inköp och har svårigheter med att ta fram korrekta prognoser? Ser du förbättringspotential i den gemensamma planering från sälj till inköp? Företag med en effektiv varuförsörjning har potential att ta stora konkurrensfördelar på dagens marknad.

Tillsammans med Petter Sångberg, försäljningschef på AGR Dynamics, bjuder vi in till ett webbinarium där vi tittar närmare på hur du med hjälp av smarta lösningar kan effektivisera varuförsörjning, inköp, maximera servicegraden och ta bort onödig administration.

Under webbinariet får du dig en inblick i de viktigaste komponenterna i systemet AGR Dynamics och hur lösningen kan komplettera affärssystemet med:

  • Datadriven forecast – automatisk beräkning av säkerhetslager och säsongsvariation
  • S&OP (Sales & Operations) – gemensam planering från sälj till inköp
  • Orderoptimering – inköpskalender, MOQ, MOV, EOQ, multiplar, containerfyllnad, leverantörsforecast.
  • Avvikelserapportering – larm vid risk för framtida lagerbrist, lagda orders som borde kontrolleras, risk för överlager, hög-/låg-presterare, nya produkter osv.

Webbinariet vänder sig främst till dig som jobbar med inköp och använder Microsoft Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central som affärssystem.

Vi leder dig genom webbinariet:

Petter Sångberg

Petter Sångberg

Försäljningschef - AGR Dynamics
Johann Runemark

Johann Runemark

Försäljningschef - NaviPro
Alexandra Tuite

Alexandra Tuite

Marknadsansvarig - NaviPro

Webbinariet har tyvärr redan varit. Men lugn, en inspelning av webbinariet kommer finnas tillgänglig här inunder inom kort.