fbpx
Start | Pen Store framtidssäkrar och uppgraderar till Business Central Cloud

15 Maj, 2024

Om Pen Store

Konstnärsmaterial och produkter för kreativt skapande

Pen Store grundades 2010 och har idag ett av Skandinaviens bredaste utbud inom konstnärsmaterial, kreativitet och skapande. Med en omsättning på över 100 miljoner kronor och en stadig tillväxt på både nya och befintliga marknader har Pen Store etablerat sig som en pålitlig partner för konstnärer och kreativa entusiaster.

Utmaningar och behov

En stabil IT-infrastruktur och effektiva affärsprocesser, drivna av ett kraftfullt affärssystem, blir allt viktigare för att kunna anpassa sig till den ständigt föränderliga marknaden. Med Pen Stores ökade krav på anpassningar och smidiga integreringar mellan flera system blev uppgraderingen till Business Central Cloud ett naturligt nästa steg. Genom att nu kunna anpassa lösningen med hjälp av olika applikationer och anpassningar som utvecklas genom så kallade Extensions minskar inte bara kostnaderna utan även komplexiteten i infrastrukturen. Det nya sättet att skapa anpassningar möjliggör dessutom automatiska uppgraderingar av affärssystemet.

”Beslutet att uppgradera till Cloud är sprunget ur behovet att göra fler integrationer mot externa system. Att kunna nyttja färdiga extensions istället för att bygga kundunika anpassningar on-premise är både kostnadseffektivt och mer framtidssäkert. Det ger oss dessutom lägre löpande kostnader vilket gör att en uppgradering snart betalat sig själv.

Satsningen framåt

Uppgraderingen till Cloud representerar en ny era för Pen Store och öppnar upp en rad spännande möjligheter för framtiden. Genom att dra nytta av den flexibilitet och skalbarhet som molnet erbjuder kan Pen Store förbättra sina affärsprocesser och flöden på ett kostnadseffektivt sätt. Detta blir särskilt viktigt i en tid där konkurrensen skärps och där behovet av agilitet och innovation är avgörande.

Jacob betonar vikten av uppgraderingen: ”Uppgraderingen till Cloud ger oss större möjlighet att med små medel kunna förbättra våra processer och flöden. Det blir viktigt framåt när konkurrensen hårdnar.”

Genom att investera i molnlösningar positionerar sig Pen Store inte bara för att möta dagens utmaningar utan också för att forma framtidens affärsstrategier och fortsatta tillväxt.

Madden Analytics

NaviPro inleder samarbete med Madden Analytics och lanserar integrationsapp för Dynamics 365 Business Central