NaviPro på STARK-dagen

[av_breadcrumbs]

 

IMG_1819

STARK-dagen. Vi på NaviPro ville såklart vara med

Under gårdagen fylldes Högskolan i Borås med ett 90-tal företag som ställde ut för att möta och attrahera (snart) nyutexaminerade studenter. Vi på NaviPro ville såklart vara med och ta del av detta och det var riktigt roligt att träffa så många nyfikna studenter som gjorde sitt yttersta för att knyta kontakter inför framtiden. Det kunde röra sig om t ex jobb efter avslutade studier, jobb vid sidan av studierna, sommarjobb, eller en miljö för uppsatsskrivande.

För oss på NaviPro är det främst jobb efter studierna som är intressant så därför var det extra roligt att se så många snart färdiga systemvetare, systemarkitekter och dataekonomer söka sig till oss. Vi som redan har gjort den resan minns ju hur spännande och nervöst allting var när man skulle ta det där klivet ut på arbetsmarknaden. Frågor som “Vad vill jag göra nu?” och “I vilken slags roll kan jag använda mina kunskaper?” var svåra att besvara. Jag själv befann mig i deras skor för inte allt för länge sedan och jag är otroligt tacksam över att jag kom i kontakt med just NaviPro där allt blev mycket tydligare. Jag tror och hoppas att jag och Frida lyckades förmedla just den känslan igår – att NaviPro är ett ställe där man bidrar, trivs, utmanas och utvecklas otroligt mycket. Vi trivs bra både med varandra och med våra arbetsuppgifter på ett sätt som vi tror är ovanligt och det har vi till och med ett sorts bevis på; vår personalomsättning är nämligen näst intill obefintlig!

Precis som vi förklarade för studenterna, letar vi alltid efter nya talanger och bra medarbetare. Vi menar också att entusiasm är viktigare än rutin – för den kommer du få av oss – så lååång erfarenhet är inget självändamål. Är du rätt person för oss så tror vi att du snabbt kan anpassa dina kunskaper, och vi ser till att komplettera med den kunskapen du behöver internt.

Är du nyfiken och vill veta mer? Du hittar all information samt kontaktuppgifter här.

 

Slutligen vill vi önska alla studenter som vi träffade ett stort lycka till framöver!

 

Vi hörs!

IMG_1824